Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Συνεδρίαση ΠΥΣΔΕ 23/6/2017. Υπεραριθμίες - Λειτουργικά κενά

Συνεδρίασε σήμερα, 23 Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00, το ΠΥΣΔΕ Έβρου (παρόντα μέλη: Αποστολακούδης, Λημνιός, Τάκη, Ταταρίδης, Κουσινίδης), με θέμα ημερήσιας διάταξης:
1. Αναπομπή της υπ’ αριθ. 16/16-06-2017 Πράξης του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Έβρου ως προς το 1ο Θέμα

Μετά από την απροκάλυπτη, στοχευμένη και απαράδεκτη παρέμβαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στη λειτουργία και τις αποφάσεις του ΠΥΣΔΕ Έβρου, η πλειοψηφία του ΠΥΣΔΕ Έβρου (διαφωνήσαμε οι δυο αιρετοί) αποφάσισε να γίνει ξανά από την αρχή η διαδικασία ρύθμισης υπεραριθμιών.
Η αναπομπή του συγκεκριμένου θέματος για δεύτερη φορά από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, θεωρώ ότι ακυρώνει τη λειτουργία του ΠΥΣΔΕ Έβρου και μας γυρίζει πίσω σε πολύ σκοτεινές εποχές όπου μονοπρόσωπα όργανα "αποφασίζουν και διατάζουν" για τις αποφάσεις ενός Υπηρεσιακού Συμβουλίου μέχρι αυτές να γίνουν αρεστές.

Από τη Δ.Δ.Ε. Έβρου ανακοινώνεται εκ νέου ο πίνακας με τις υπεραριθμίες ανά ειδικότητα και ανά κλάδο και καλούνται όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να κριθούν ως υπεράριθμοι να καταθέσουν σχετική δήλωση μέχρι την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017.
Επίσης ανακοινώθηκε ο πίνακας με τα οργανικά κενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.