Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Μια είδηση... και ένα σχόλιο

Εκδήλωση προς τιμήν της ΔΑΚΕ καθηγητών και ΔΑΚΕ Δασκάλων
Εκδήλωση θα γίνει στα γραφεία του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας την Τρίτη 13/12/2016 και ώρα 18:00, προς τιμήν των μεγάλων επιτυχιών της παράταξης της ΔΑΚΕ στις εκλογές των αιρετών για τα υπηρεσιακά συμβούλια ( ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ, ΚΥΣΔΕ & ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΚΥΣΠΕ).
Την εκδήλωση οργάνωσε ο Γραμματέας του Κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης και θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ή αλλιώς...

Πώς μπορεί ένα πολιτικό κόμμα να καπηλευτεί την εκλογική επιτυχία μιας συνδικαλιστικής παράταξης,
με την οποία μπορεί να βρίσκονται ιδεολογικά στον ίδιο χώρο, όμως επ' ουδενί δεν είναι δυνατό να ταυτίζονται.
Ευτυχώς σε τοπικό επίπεδο (Έβρος) δεν παρουσιάστηκαν τέτοια φαιδρά φαινόμενα. Ίσως βέβαια να οφείλεται και στην παντελή άγνοια της ΝΟΔΕ Έβρου σχετικά με ζητήματα της εκπαίδευσης!
Πάντως, σύμφωνα με το Βικιλεξικό: συνδικαλισμός = η οργάνωση των εργαζομένων σε σωματεία (συνδικάτα) με σκοπό τη βελτίωση των αμοιβών τους, των συνθηκών εργασίας και ασφάλισης καθώς και το σύνολο των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την οργάνωση αυτή.
Από τη μεριά μου οφείλω να διαβεβαιώσω όλους τους συναδέλφους ότι για μένα (και θα έπρεπε να ισχύει για όλους) δε νοείται συνδικαλισμός προσκολλημένος σε κόμματα. Γιατί έτσι, δημιουργούνται φαινόμενα (πολύ έντονα ειδικά τα τελευταία δυο χρόνια!) να... "γλύφει κάποιος εκεί που έφτυνε".
Δεν δέχομαι λοιπόν να εκμεταλλεύεται κανένας το αποτέλεσμα των εκλογών στο ΠΥΣΔΕ Έβρου, γιατί  η παρουσία μου στο συμβούλιο εκφράζει ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως τους συναδέλφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.